Wereld MS-dag!

 

wereld ms dag

MIDDELBURG – Tijdens Wereld MS Dag woensdag 28 mei , is er een optreden van MS ambassadeur Wolter Kroes en andere Sterren on tour-artiesten op de Markt in Middelburg.

Om aandacht te vragen voor multiple sclerose (MS) bezoekt de populaire volkszanger binnen 24 uur alle 12 provincies. Hij sluit zijn MS-tour af op de Markt waar burgemeester Harald Bergmann hem welkom heet.

Wolter Kroes komt rond 21.00 uur aan in Middelburg. Het voorprogramma van Sterren on tour op de Markt begint al om 19.30 uur met optredens van Wesley Klein, Helemaal Hollands, Yoeri LAbee en Mike & Colin.

 Wereld MS Dag

Op Wereld MS Dag laten ook de olympische schaatsbroers Michel en Ronald Mulder en tal van medici, politici, patiënten en ‘ambassadeurs’ van de Stichting MS Research iedereen in Nederland weten dat er meer geld nodig is voor onderzoek naar MS. De oorzaak van MS is nog niet bekend en daardoor is deze ziekte nog steeds niet te genezen. Hare Majesteit Koningin Máxima neemt op Wereld MS Dag bij Stichting MS Research de eerste Nederlandse uitgave van de Internationale MS-Atlas in ontvangst. Ook wordt het publiek opgeroepen ‘MS’ te sms-en naar 4333 en daarmee automatisch 3 euro per bericht te doneren.

Lees ook:Wolter Kroes heeft de zomer in zijn hart op Stormvloedfestival!
Lees ook:ALS Dag in Admiraal de Ruyter Ziekenhuis!
Lees ook:Stormvloedfestival al voor de start geflopt!
Lees ook:Fundusopie kan nu ook bij het Klinisch Chemisch Laboratorium ADRZ!
Lees ook:Visserijfeesten Breskens!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>