WK: Wij mogen weer!

wk voetbal logo

MIDDELBURG – Wij mogen weer! Het is maandag, dus om 18.00 uur speelt het Nederlands elftal tegen Chili. Dat gebeurt vanwege het WK voetbal in Brazilië. Nederland is door naar de volgende ronde en hoopt op winst of in elk geval gelijkspel.

Sommige Zeeuwen die in de Randstad werken hebben vandaag een vrije dag genomen. Niet iedereen en hen wacht een drukke Oranjespits.

Rijkswaterstaat verwacht op basis van de ervaringen van de spits voorafgaande aan de wedstrijd Nederland – Australië dat het hoogtepunt van de avondspits op maandag opnieuw rond 17.00 uur zal liggen. Nederland speelt dan om 18.00 uur tegen Chili zijn derde WK-wedstrijd.

Op een ‘normale’ doordeweekse dag valt het hoogtepunt van de avondspits tussen 17.30 en 18.00 uur. Afgelopen woensdag lag die piek om 17.15 uur toen er op de Nederlandse snelwegen 71 files stonden met een totale lengte van 259 kilometer.

Die Oranjespits kenmerkte zich door een steil verloop. Na 16.30 uur namen de files snel toe om vervolgens na 17.30 uur weer even snel af te nemen.

Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers die niets willen missen van de wedstrijd tegen Chili maandag op tijd te vertrekken, zeker omdat de maandagavondspits normaliter zwaarder verloopt dan de woensdagavondspits. Daarnaast is het belangrijk om de actuele verkeersinformatie te volgen.

Lees ook:Win net als oranje!
Lees ook:Meer oranje!
Lees ook:Scoren de WK kanjers?!?
Lees ook:Ook zwaar winterweer in Zeeland!?
Lees ook:Latertje voor de zonaanbidders

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>