Fietser (82) zwaargewond!

ambulance

OOSTKAPELLE - Bij een verkeersongeval is afgelopen vrijdagmiddag is een 82-jarige fietser uit Serooskerke zwaargewond geraakt na een aanrijding met een personenauto.

Het ongeval gebeurde rond 16.30 uur op de Noordweg. De personenauto en de fietser kwamen door nog onbekende oorzaak op de kruising met de Wijkhuisweg met elkaar in botsing. Twee ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. De fietser is per ambulance met nekletsel overgebracht naar een ziekenhuis. De 20-jarige automobiliste uit Colijnsplaat bleef ongedeerd. Zij heeft op het politiebureau een verklaring afgelegd. De Noordweg was enige tijd volledig afgesloten voor het verkeer. Verkeersongevalanalisten van de politie hebben ter plaatse een onderzoek verricht om de toedracht van het ongeval te achterhalen.

Lees ook:Scooterrijder ernstig gewond!
Lees ook:Drank in het spel bij ongeluk in Renesse!
Lees ook:Fietser gewond!
Lees ook:Bromfietser ernstig gewond!
Lees ook:Vrouw (19) uit Breskens overleden bij ongeval op A4

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>