Scooterrijder ernstig gewond!

ambulance

KOUDEKERKE - Aan de Galgeweg in Koudekerke  vond donderdagavond een ernstig verkeersongeval plaats tussen een 17-jarige scooterrijder en een personenauto.

Oorzaak onbekend

Het ongeval gebeurde omstreeks 19.30 uur. Door nog onbekende oorzaak kwamen de personenauto en een scooter frontaal met elkaar in botsing. De scooterrijder kwam door de botsing met zijn scooter in een sloot terecht. Hij is door brandweer en ambulancepersoneel uit de sloot gehaald. De traumahelikopter kwam ter plaatse en heeft het zwaargewonde slachtoffer overgebracht naar een ziekenhuis in Rotterdam. Hij liep onder andere hoofdletsel en meerdere botbreuken op.

Verklaring

De 28-jarige bestuurder van de auto bleef ongedeerd en is meegenomen naar het politiebureau waar hij een verklaring heeft afgelegd. De politie heeft ter plekke een onderzoek verricht om de oorzaak van het ongeval te achterhalen. De weg was ten tijde van het ongeval volledig afgesloten.

Lees ook:Scooter crasht!
Lees ook:Scooterrijder (80) ernstig gewond!
Lees ook:Crash Driewegen: 4 gewonden!
Lees ook:Scooterrijder Westdorpe ernstig gewond
Lees ook:Scootercrash: betrokken auto rijdt door

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>