Scooterrijder (80) ernstig gewond!

ambulance

VLISSINGEN - Een 80-jarige inwoner van Vlissingen raakte afgelopen dinsdagmiddag  zwaar gewond bij een verkeersongeval in zijn woonplaats. De man kwam met zijn scooter in botsing met een passerende auto.

Trauma

Het ongeluk gebeurde rond 13.20 uur op de kruising Nieuwe Zuidbeekseweg – Westerzicht. De 80-jarige man verleende vermoedelijk geen voorrang toen hij met zijn scooter de Nieuwe Zuidbeekseweg over wilde steken. Hij kwam in aanrijding met de bestuurder (34 jaar uit Vlissingen) van een groene Mazda 323. De scooterrijder liep een ernstige hoofdwond op. Het medische team van de LifeLiner (=traumahelikopter) verleende ter plaatse ondersteuning bij de stabilisatie van het slachtoffer. Hij is vervolgens naar een ziekenhuis overgebracht.

Onderzoek

Verkeersongevalanalisten van de politie onderzochten de plaats van het ongeval naar sporen en maakten foto’s van de aangetroffen situatie en de beschadigde voertuigen. Aan de hand van deze feiten en de verklaringen van getuigen en betrokkenen probeert de politie de precieze toedracht van het ongeval te achterhalen.

Lees ook:Scooterrijder ernstig gewond!
Lees ook:Motorrijder gewond!
Lees ook:Scooterrijder er vandoor na crash!
Lees ook:Scooter crasht!
Lees ook:Motorrijder zwaar gewond! UPDATE

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>