Goedkoop in zomerse bus!

bus2

MIDDELBURG - De Provincie Zeeland, Connexxion en Veolia Transport maken reizen met de bus deze zomer extra aantrekkelijk. Voor slechts tien euro kan op woensdagen in juli en augustus gereisd worden met de Combikaart Zeeland. Makkelijk voor een zomers dagje uit met het hele gezin!

Hoe werkt het?

Elke woensdag in juli en augustus kunnen reizigers een Combikaart kopen met ruim 25% korting, tegen inlevering van een e-ticket met kortingsbon. Op de website www.degoedekantop.nl staat het aanvraagformulier voor het e-ticket. Met het e-ticket kunt u bij de buschauffeur een Combikaart aanschaffen voor slechts 10 euro.

Combikaart Zeeland

De Combikaart Zeeland is geldig voor maximaal twee volwassenen en drie kinderen (t/m 11 jaar). Met de kaart kan de hele dag onbeperkt gereisd worden op alle bussen van Connexxion en Veolia Transport binnen de provincie Zeeland. Dit is inclusief de Interliner 395 Zierikzee-Rotterdam en de buurtbus. De Combikaart is niet geldig op buslijn 19 Hulst-Breda en lijn 42. Normaal kost de Combikaart overigens 13,50 euro. Ook buiten de actieperiode is het dus een voordelige manier om te reizen.

Meer informatie

Kijk op www.degoedekantop.nl voor meer informatie en om het e-ticket aan te vragen.

Lees ook:Zomer tip (4): Dagje genieten met de bus!
Lees ook:Lijn 50: De Gent Express van Connexxion dagelijks ieder uur tussen Middelburg en Gent
Lees ook:Startsein Summer Express van Connexxion!
Lees ook:Connexxion zet nachtbussen in tijdens de Gentse Feesten!
Lees ook:Gratis openbaar vervoer stopt voor 65+ in Zeeuws-Vlaanderen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>