Verbeterde dekking C2000!

C2000

MIDDELBURG – Minister Opstelten heeft onlangs de laatste van 66 extra C2000-antennemasten in werking gesteld. Hiermee zijn de belangrijkste dekkingsproblemen van het netwerk versneld opgelost. Door het bijplaatsen van de  masten is de dekking op 61 plaatsen verbeterd. Minister Opstelten maakte via een portofoon contact met het Meldkamer Diensten Centrum van de Nationale Politie en met de aanwezige hulpdiensten waarmee de succesvolle verbinding werd bevestigd.

Met de inwerking stelling van de mast is het project Oplossing DekkingsIssues Nederland (ODIN) beëindigd. Het project is een resultaat van de belofte van de minister aan de Kamer om de problemen met de dekking van C2000 versneld aan te pakken. Door bijvoorbeeld nieuwbouw blijven verdere verbeteringen van de dekking altijd nodig. Hier wordt ook de komende jaren aan gewerkt. ODIN is onderdeel van een serie verbetermaatregelen. Zo wordt door de hulpverleningsdiensten ook het gebruik van C2000 tijdens calamiteiten verbeterd.

Lees ook:Einde nadert voor Zeeuwse politie
Lees ook:Middelburgse rechtbank uitgekleed
Lees ook:Zeiljacht ramt Zeelandbrug
Lees ook:Aanpak criminele motorbendes!
Lees ook:Leon Kuijs nieuwe voorzitter College van Bestuur Politieacademie!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>