Bestelauto veroorzaakt schade!

ZIERIKZEE - De politie is op zoek naar de bestuurder van een witte bestelauto. Deze is afgelopen  dinsdag  rond 22.20 uur op zowel de Manhuistraat als de Pieterseliestraat in Zierikzee tegen een tuinhek gereden.

Vervolgens raakte het voertuig op de Sint Domusstraat nog tenminste twee geparkeerde auto’s. Beide voertuigen liepen hierbij schade op. Vermoedelijk is de schade ontstaan doordat de deuren van bestelwagen open zijn geklapt. De politie verzoekt de bestuurder om zich te melden. Ook getuigen kunnen bellen met de politie via 0900-8844.

Lees ook:Automobilist van de weg gereden!
Lees ook:Doorgereden na een ongeluk in Biervliet!
Lees ook:Gevaarlijk rijgedrag zorgt voor ongeluk!
Lees ook:Vrouw rijdt door na aanrijding!
Lees ook:Automobilist geïntimideerd en mishandeld op Philipsdam bij Bruinisse!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>