Mosseldag Yerseke!

mosselen

YERSEKE – De jaarlijkse Mosseldag in Yerseke is zaterdag 16 augustus. De organisatie stichting Mosseldag Yerseke is zich er van bewust dat deze dag voor diverse inwoners van Yerseke ook wat overlast betekent. Uiteraard wordt geprobeerd dit zoveel mogelijk te voorkomen. Hier wordt begrip voor gevraagd.

De organisatie probeert die dag ook zo veilig mogelijk te laten verlopen. Toch zou het voor kunnen komen dat inzet van hulpdiensten wordt gevraagd, zoals Brandweer, Politie of Ambulance. Inzet hoeft niet speciaal voor een bezoeker te zijn. Inzet kan ook gevraagd worden bij een bewoner thuis. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Om, ondanks de grote drukte, hulpdiensten toch zo snel mogelijk ter plaatse te kunnen laten komen, worden er een aantal verkeersmaatregelen genomen.

Naast de wegen die afgesloten worden voor de kermis, braderie en overige festiviteiten worden in het belang van de bereikbaarheid voor hulpdiensten op enkele wegen parkeerverboden c.q. stopverboden ingesteld worden van 04.00 uur tot 19.00 uur.

Het gaat hierbij in het bijzonder om de volgende wegen:

Irenestraat beide zijden inclusief parkeervakken, Oesterstraat beide zijden inclusief parkeervakken, Emmastraat, oneven zijde (de parkeerplaats kan gebruikt worden), Schuttershof, de rijbaan, Bekhof, de rijbaan, Zanddwarsstraat, Bernhardstraat, Oude Torenstraat, Vierstraat voor nr. 17 t/m 23 en 20 t/m 28, Breeweg, Kakeldans, Damstraat, Beatrixstraat, Groenix van Zoelenstraat tot van Rooijenstraat aan dijkzijde, Varkensdijk, stopverbod aan beide zijden Burenpolderweg, wisselend aan 1 zijde, Molendijk inclusief de bermen, Welleweg.

Voor de opbouw van de braderiekramen zijn in diverse straten op eerdere tijdstippen parkeerverboden geldig. Let dus altijd op gewijzigde bebording.

In verband met de opbouw van de kermis in Yerseke is vanaf dinsdag 12 augustus de doorgang aan de Juliana Haven tussen de Meerpaalweg en Ankerweg afgesloten voor al het verkeer. Vanaf zondag 17 augustus 12.00 uur is de Juliana Haven weer toegankelijk. Wij danken u bij voorbaat voor uw medewerking. Organisatiebureau Janvier is bereikbaar via de telefoonnummers 06 – 55742516 en 06 – 50280250
Openingstijden kermis: woensdag 13 augustus tot en met vrijdag 15 augustus van 13.00 uur tot 01.30 uur. Zaterdag 16 augustus is de kermis open vanaf 10.30 uur.De Wegsleepverordening Reimerswaal is van toepassing op alle verkeersmaatregelen.

Daarom vragen wij u vriendelijk doch dringend om uw auto op een juiste plek te parkeren. Het is in ons aller belang om een prachtig evenement als de Mosseldag optimaal te laten verlopen. De bereikbaarheid van de hulpdiensten is hierbij van zeer groot belang.

Lees ook:Ook vuurwerk tijdens Goese kermis!
Lees ook:Gezellige Goese kermis!
Lees ook:Kermis Yerseke
Lees ook:Braderie Tholen!
Lees ook:Goese kermis begint

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mosseldag Yerseke!

  1. O.MORBECK

    Mijn vraag. naar is rijden er ook pendel bussen van uit N.S
    Naar de Mosseldag??
    velen dank.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>