Kramenmarkt en ringrijden bij SVRZ-locatie Simnia!

marktkraam

DOMBURG – Op het parkeerterrein van zorgcentrum Simnia in Domburg is zaterdag 30 augustis een groot Zomerfeest. Van 10-00 tot 17.00 uur houdt de Domburgse Ringrijdersvereniging de hele dag wedstrijden in boerendracht. Daarnaast is er een rommelmarkt en staan er diverse kramen. Op het terras is het goed toeven, waar u onder het genot van een hapje en een drankje van de dag kunt genieten. Bij de grote loterij zijn weer tal van mooie prijzen te winnen. Voor de kinderen is er een spelcircuit en ze kunnen zich uitleven op een springkussen. Het belooft een gezellige dag te worden.

Iedereen is van harte welkom.

Over SVRZ
Simnia is een voorziening van SVRZ. SVRZ is een zorgorganisatie in Zeeland met drie centra voor zorg en revalidatie, vijf zorgcentra, talrijke kleinschalige woonvormen, thuiszorg en een breed aanbod aan zorg- en welzijnsgerelateerde diensten. SVRZ biedt alle vormen van zorg. Van verpleeghuiszorg tot dagbehandeling en van revalidatie tot huishoudelijke zorg. Maar ook voor ergotherapie of activiteiten in een ontmoetingscentrum bent u bij SVRZ aan het juiste adres.

 

Lees ook:SVRZ: Zomerfeest Simnia!
Lees ook:Kerstmarkt ‘t Gasthuis!
Lees ook:Schoolkoor in SVRZ ´t Gasthuis!
Lees ook:Kerstmarkt Ter Schorre!
Lees ook:Standhouders strijken neer in SVRZ Simnia in Domburg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>