Kerstmarkt ‘t Gasthuis!

MIDDELBURG –  Hoohoohoo! Nieuws van de Kerstman: Woensdag 17 december is het kerstmarkt in SVRZ ’t Gasthuis in Middelburg. Van 10.00 uur tot 18.00 uur is iedereen van harte welkom in de hal van ’t Gasthuis aan het Noordpoortplein. Bij de kramen op deze gezellige kerstmarkt worden allerlei artikelen te koop aangeboden. Accordeonist, gitarist Hans van der werf biedt deze dag muzikale ondersteuning.

Over SVRZ
SVRZ ’t Gasthuis is een voorziening van SVRZ. SVRZ is een zorgorganisatie in Zeeland met drie centra voor zorg en revalidatie, vijf zorgcentra, talrijke kleinschalige woonvormen, thuiszorg en een breed aanbod aan zorg- en welzijnsgerelateerde diensten. SVRZ biedt alle vormen van zorg. Van verpleeghuiszorg tot dagbehandeling en van revalidatie tot huishoudelijke zorg. Maar ook voor ergotherapie of activiteiten in een ontmoetingscentrum bent u bij SVRZ aan het juiste adres.

Lees ook:Kerstliederen zingen!
Lees ook:Schoolkoor in SVRZ ´t Gasthuis!
Lees ook:Kinderen bakken cupcakes in SVRZ ‘t Gasthuis
Lees ook:Joop Meulmeester bij SVRZ!
Lees ook:Multiculturele dag ‘t Gasthuis!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kerstmarkt ‘t Gasthuis!

  1. Carolien

    Wij zouden graag een kraam willen huren?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>