G.J. van de Velde- de Wilde nieuwe burgemeester Tholen!

THOLEN - G.J. van de Velde – De Wilde wordt voorgedragen als nieuwe burgemeester van de gemeente Tholen. De gemeenteraad heeft dit dinsdagavond 1 oktober jl. in een ingelaste raadsvergadering op voorstel van de vertrouwenscommissie besloten. Mevrouw G.J. van de Velde – De Wilde (58) was van november 2012 tot juli 2013 waarnemend burgemeester van de gemeente Albrandswaard en van 2005 tot november 2012 burgemeester van de gemeente Goedereede. Van 1997 tot april 2004 was mevrouw Van de Velde wethouder en locoburgemeester van de gemeente Schouwen-Duiveland en van 1990 – 1997 was zij respectievelijk raadslid, wethouder en locoburgemeester van gemeente Brouwershaven. Van 1978 tot 2010 was mevrouw Van de Velde daarnaast samen met haar partner agrarisch ondernemer.

 Met de voordracht van mevrouw G.J. van de Velde – de Wilde  door de gemeenteraad is de procedure tot benoeming van de nieuwe burgemeester nog niet afgerond. Op grond van de aanbeveling van de gemeenteraad doet de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties een voordracht, waarna bij Koninklijk Besluit tot benoeming wordt besloten. Het streven is om de nieuwe burgemeester vóór 1 december 2014 te installeren.

Lees ook:Ger van de Velde-de Wilde burgemeester Tholen!
Lees ook:José van Egmond burgemeester Reimerswaal
Lees ook:Marga Vermue (55) burgemeester Sluis
Lees ook:Van den Tillaar inderdaad burgemeester Vlissingen!
Lees ook:Marcel Fränzel waarnemend burgemeester Noord-Beveland!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>