Eenmalige koopkracht tegemoetkoming!

eurobiljetten

OOSTBURG - Huishoudens in de gemeente Sluis met een inkomen van ten hoogste 110% van de van toepassing zijnde bijstandsnorm hebben in 2014 nog recht op een eenmalige koopkrachttegemoetkoming. Het vermogen wordt hierbij buiten beschouwing gelaten. Een (echt)paar krijgt  € 100, een alleenstaande ouder € 90 en een alleenstaande € 70. Voor de vaststelling van het recht op en de hoogte van de tegemoetkoming, wordt gekeken naar de situatie (inkomen en gezinssamenstelling) op 1 september 2014.

Heeft u in september 2014 recht op WWB, IOAW, IOAZ, categoriale bijzondere bijstand, sociaal culturele activiteiten, langdurigheidstoeslag of deelname CZ collectieve zorgverzekering, dan hoeft u geen aanvraag in te dienen want dan ontvangt u het bedrag automatisch in oktober. Personen die per 1 september 2014 recht hebben op een  ‘aanvullende inkomensvoorziening ouderen’ ontvangen de tegemoetkoming automatisch van de Sociale Verzekeringsbank.

U kunt uw aanvraag, uiterlijk 31 december 2014, indienen via het aanvraagformulier dat in ons KCC  en hier op onze website te vinden is. Nadat u het formulier heeft ingevuld en ondertekend kunt u deze per post opsturen naar postbus 27, 4500 AA Oostburg of afgeven in het KCC te Oostburg. Bij vragen belt u naar 140117.

Lees ook:Eenmalige koopkracht tegemoetkoming!
Lees ook:Extra geld!
Lees ook:Koopkrachttegemoetkoming lage inkomens!
Lees ook:Koopkrachttegemoetkoming lage inkomens!
Lees ook:Koopkrachttegemoetkoming lage inkomens!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>