Meisje zwaargewond!

ambulance 1

VLISSINGEN – Een 14-jarige meisje uit Vlissingenis afgelopen woensdagochtend  zwaar gewond geraakt op het Bunkerpad bij het bruggetje nabij de Jacoba van Beierenweg. De politie is op zoek naar getuigen.

Vanmorgen tussen 08.00 en 08.45 fietst de Vlissingse naar school als zij zwaar gewond raakt op het Bunkerpad en in het gras terechtkomt. Een ander meisje ziet haar liggen en haalt er een passerend vrouw bij die vervolgens de politie belt.

Getuigen gezocht

Het gewonde meisje kan zich niets van het voorval herinneren en ook de vrouw heeft niet gezien hoe dit heeft kunnen gebeuren. De politie is om die reden op zoek naar getuigen. Met name wil zij in contact komen met het tweede meisje dat nadat de politie gebeld is haar weg heeft vervolgd. Hebt u rond het opgegeven tijdstip iets gezien wat te herleiden is naar dit incident? Bel dan naar 0900 8844 of kom langs op het politiebureau in Vlissingen aan de Breestraat.

Lees ook:Jongen bedreigt vrouw in Sas van Gent!
Lees ook:Beroving vrouw Vlissingen!
Lees ook:Automobilist rijdt in op meisje!
Lees ook:Openlijke geweldpleging!
Lees ook:Meisje gewond bij aanrijding

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>