Nachtelijke afsluiting toerit N254!

NIEUWDORP – De Frankrijkweg naar de N254 is van woensdag 7 tot en met vrijdag 9 januari drie nachten afgesloten, tussen 20.00 en 5.00 uur. Verkeer vanuit Vlissingen-Oost, Ritthem en Nieuwdorp richting Goes wordt omgeleid via de Europaweg-Oost en de Assenburgweg. Bij het knooppunt met de Westerscheldetunnelweg (afrit Borssele) kunnen automobilisten hun weg richting Goes vervolgen.

De omleidingsroute wordt aangegeven met gele borden. Verkeer dat vanaf de N254 (Bernhardweg West) komt of vanuit Vlissingen-Oost richting Middelburg rijdt, heeft geen last van de afsluiting.

Tijdens de nachtelijke werkzaamheden wordt zand naar de toerit gebracht en langs de rijbaan gestort. Dat zand is nodig voor het verdubbelen van een deel van de N254 en het realiseren van een aangepaste toerit. Verkeersregelaars zorgen ervoor dat het bouwverkeer op de plaats van bestemming komt en begeleiden het overige verkeer. De werkzaamheden worden ‘s nachts uitgevoerd om de overlast voor weggebruikers zoveel mogelijk te beperken.

Bij slecht weer en of onvoorziene weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Vlot en veilig

Provincie Zeeland werkt aan de Sloeweg (N62). We willen ervoor zorgen dat mensen vlot en veilig van Goes naar Gent kunnen rijden, en vice versa. Aannemer Boskalis voert de werkzaamheden uit. Medio 2016 is de weg gereed. Kijk voor meer informatie over het project op www.zeeland.nl/sloeweg.

Lees ook:Dagafsluiting Stoofweg richting ‘s-Heerenhoek!
Lees ook:Werkzaamheden
Lees ook:Sloeweg nacht dicht!
Lees ook:Afsluiting viaduct over A58!
Lees ook:Viaducten kruising Sloeweg met de Westerscheldetunnelweg en de Bernhardweg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>