Bronzen Smiley voor kinderafdeling ADRZ!

Bronzen Smiley

GOES - De Kinderafdeling van het ADRZ is beloond met een Bronzen Smiley. Deze onderscheiding is vandaag toegekend door Stichting Kind en Ziekenhuis.

Stichting Kind en Ziekenhuis is de patiënten- en consumentenorganisatie voor kinderen in de zorg. De stichting bevordert al bijna 40 jaar kindgerichte medische zorg vanuit het perspectief van kind en ouders in het ziekenhuis, thuis of elders. Dit is zorg waarbij rekening wordt gehouden met de specifieke behoeften van kinderen, zoals het serieus nemen van angst en stress en het zoveel mogelijk voorkomen van pijn.
Stichting Kind en Ziekenhuis kent Bronzen, Zilveren en Gouden Smileys toe aan ziekenhuizen die zich positief onderscheiden door hun voorzieningen voor kind en ouders. De kinderafdeling moet daarvoor aan een aantal strenge criteria voldoen.

Lees ook:Spoedeisendehulp ADRZ krijgt een kwaliteitskeurmerk voor kindgerichte zorg!
Lees ook:Patiëntjes van ADRZ krijgen een kikabeer!
Lees ook:KIKA-beertjes voor zieke ADRZ-kinderen!
Lees ook:Kerstactie voor kinderafdeling ADRZ!
Lees ook:ADRZ krijgt nu nog kerstcadeau!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>