Symposium voor verpleegkundigen: Zorg voor Morgen!

adrz

MIDDELBURG – In hotel Van der Valk in  Middelburg is maandag 9 februari een symposium voor mannen en vrouwen in verpleegkundige beroepen. Het zorglandschap verandert voortdurend. De vraag is of de huidige functies in de zorg volstaan in de toekomst.

Deze vraag wordt tijdens het symposium “Zorg voor Morgen” vanuit verschillende kanten belicht en besproken. Zijn de verpleegkundige functies en rollen van nu over een paar jaar ook nog actueel? Of zijn nieuwe rollen en functies nodig en daarbij mogelijk ook nieuwe opleidingen? Er wordt met name stilgestaan bij de verpleegkundige functies van niveau 4 en hoger. Het symposium wordt gehouden voor verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, managers, opleiders, docenten, bestuurders en stafadviseurs.
De sprekers zijn mevrouw prof. dr. P. Roodbol, drs. K. Boonstra en SEH-artsknmg J.M. van Lieshout, die vanuit verschillende invalshoeken verpleegkundigen laten nadenken over hun toekomst.

Lees ook:Minisymposium Darmkanker: uw zorg, onze zorg!
Lees ook:Maart is de maand van darmkanker
Lees ook:Symposium: Samenwerking bepalend voor toekomst Zeeuwse gezondheidszorg!
Lees ook:Vraag maar raak over wonden in Terneuzen
Lees ook:Congres ADRZ: Feest aan Zee, pillen en poeders voor jong en oud!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>