Baggerwerkzaamheden!

middelburg logo

MIDDELBURG - De firma Melse-Maljaars voert van vandaag, maandag 16 februari tot en met vrijdag 20 februari 2015 baggerwerkzaamheden uit tussen de Stromenweg en de Noordweg. De werkzaamheden vinden voor een groot gedeelte plaats vanaf de nabijgelegen fietspaden. Door in de vakantieperiode te werken én de werkzaamheden gefaseerd uit te voeren, wordt getracht het ongemak als gevolg hiervan tot een minimum te beperken. Een fietspad wordt hierdoor maximaal voor de duur van drie uur afgesloten. Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neemt u dan contact op met de heer J. Eggebeen van de afdeling Ingenieursbureau. Hij is bereikbaar op telefoonnummer (0118) 67 53 08.

Door in de vakantieperiode te werken én de werkzaamheden gefaseerd uit te voeren, wordt getracht het ongemak als gevolg hiervan tot een minimum te beperken. Een fietspad wordt hierdoor maximaal voor de duur van drie uur afgesloten. Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neemt u dan contact op met de heer J. Eggebeen van de afdeling Ingenieursbureau. Hij is bereikbaar op telefoonnummer (0118) 67 53 08.

Lees ook:Werkzaamheden Driewegenhof!
Lees ook:Wegwerkzaamheden Veerseweg!
Lees ook:Werkzaamheden Plein 1940!
Lees ook:Rioleringswerkzaamheden Arnemuiden!
Lees ook:Stremming verkeer Statenlaan!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>