Werkzaamheden Plein 1940!

werk in uitvoering blog

MIDDELBURG – Aannemingsbedrijf JD Infra BV uit Meliskerke start maandag 16 maart  met werkzaamheden voor de herinrichting van het Middelburgse Plein 1940. De werkzaamheden zijn eind mei klaar.

Gedurende de werkzaamheden is fietsparkeren op Plein 1940 niet mogelijk. Toegang tot de woningen en de bedrijven zal te voet mogelijk blijven. De ondergrondse containers blijven tijdens de werkzaamheden in principe ook te voet bereikbaar. Mocht dit niet het geval zijn, dan zijn er vier andere locaties in de buurt waar buurtbewoners hun afval kwijt kunnen.

De route van de bevoorrading van winkels en dergelijke loopt via de Markt, Lange Noordstraat en Stadhuisstraat (niet op donderdag) of via Plein 1940, Korte Geere, Papenstraat en Beenhouwerssingel.

Contact

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neemt u dan contact op met de heer P. Maas van de afdeling Ingenieursbureau, hij zal de werkzaamheden namens de Gemeente Middelburg begeleiden. U kunt de heer Maas bereiken op telefoonnummer (0118) 67 52 11.

Zie ook:

Tekening inrichtingsplan Plein 1940 (pdf, 654 kB)

Lees ook:Gelukkig! Sinterklaas komt ook naar Middelburg!
Lees ook:Pakjesboot brengt Sinterklaas weer naar Middelburg!
Lees ook:Werkzaamheden Zusterstraat!
Lees ook:Middelburgse Markt verplaatst!
Lees ook:Middelburgse Sint…met zwarte Pieten!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>