Bel Porthos met vragen over zorg!

VLISSINGEN – Inwoners van Vlissingen met adviesvragen en klachten over zorg en ondersteuning, kunnen terecht bij Porthos. Bereikbaar via (088) 751 40 00 of per e-mail: [email protected]. De gemeente Vlissingen doet niet mee aan het meldpunt Zorg, dat Klaverblad Zeeland onderhoudt voor Veere en Middelburg.

Lees ook:Onafhankelijk meldpunt zorg en ondersteuning!
Lees ook:Porthos: PGB-betaalproblemen melden!
Lees ook:Themabijeenkomst Porthos!
Lees ook:Zorgvragen naar Porthos!
Lees ook:“Persoonsgegevens veilig bij Porthos”?!?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>