Verkeer en vervoerplan!

fietsers oversteken

MIDDELBURG – Het gemeentelijk verkeer- en vervoerplan (GVVP) van de gemeente Vlissingen wordt opgesteld. De gemeente is daarom benieuwd naar de ideeën van bewoners op het gebied van verkeer en vervoer.

Vorig jaar is hierover tijdens de wijktafels al uitleg gegeven. Toen hebben we vanuit het Europese fietsproject Bike Friendly Cities fietsonveilige situaties verzameld. Dit jaar voegen we de daaruit voortgekomen ideeën en de nieuwe suggesties samen in een concreet plan.

Het plan beschrijft hoe het verkeer en vervoer de komende jaren in Middelburg en omringende dorpen wordt geregeld. Het gaat daarbij om de auto, de fiets, voetgangers, openbaar vervoer enzovoorts. Maar het gaat ook over verkeersveiligheid, bereikbaarheid en leefbaarheid. Allemaal aspecten die een rol spelen in het verkeer- en vervoerbeleid.

Naast diverse belangenorganisaties en verkeerswerkgroepen is het de wens van het gemeentebestuur om ook de inwoners van Middelburg een rol te geven in de totstandkoming van het verkeersplan. Daarom vraagt het gemeentebestuur u, uw ideeën op het gebied van verkeer en vervoer kenbaar te maken bij projectleider Rob Kösters. Ziet of ondervindt u ergens een probleem op het gebied van verkeer en vervoer of heeft u ideeën om bijvoorbeeld de verkeersveiligheid te vergroten of het verkeer beter te laten doorstromen? Laat het de gemeente weten!

U kunt uw reactie tot uiterlijk 30 april 2015 rechtstreeks aan de projectleider mailen via: [email protected]

Geef een nauwkeurige omschrijving van uw idee of probleem en om welke locatie het gaat. Vermeld hierbij ook uw naam en adresgegevens. Eventueel kan er dan voor meer informatie contact worden opgenomen.

Alle ingekomen reacties worden in eerste instantie door de desbetreffende verkeerswerkgroepen behandeld en daarna door de gemeente. Hiervan wordt een rapportage, het GVVP, gemaakt die in juni op de website van de gemeente verschijnt.

Zie ook:

Kadernotitie Gemeentelijke Verkeer- en Vervoerplan (GVVO) Middelburg 2025 (pdf, 847 kB)

Lees ook:Vlissings verkeers- en vervoerbeleid…
Lees ook:Vlissingen stelt geactualiseerd verkeer- en vervoerbeleid vast!
Lees ook:Integraal Verkeer- en Vervoerplan
Lees ook:Wegwerkzaamheden Goes!
Lees ook:Mobiliteitsmarkt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>