Werkzaamheden Sloeweg!

werk in uitvoering blog

‘s-Heere ARENDSKERKE –  De Nieuwe Rijksweg (N664) is van vrijdag 17 april (20.00 uur) tot maandag 4 mei (16.00 uur) afgesloten tussen de rotonde Sloeweg (N62) en de rotonde Arendstraat bij ‘s-Heer Arendskerke. Dit in verband met de verdubbeling van de Sloeweg (N62) en aanpassing van aansluitende kruisingen. Ook de Postweg, Noordzakweg en Drieweg zijn afgesloten, tussen de aansluiting met de Nieuwe Rijksweg en Clara’s Pad. Verkeer wordt geadviseerd de gele borden te volgen.

Tijdens de werkzaamheden krijgt het gebied een compleet ander uiterlijk. Er worden nieuwe wegen aangesloten, drie rotondes gerealiseerd en twee viaducten gesloopt. Twee rotondes komen op de Drieweg, bij de nieuwe op- en afritten met de A58. Ook komt er een rotonde op de kruising van de Nieuwe Rijksweg en de Postweg, als vervanging van de huidige aansluiting.

Omleidingsroutes voor automobilisten

  • Van Heinkenszand naar Vlissingen / Zierikzee / Bergen op Zoom en vice versa: omleiding via Drieweg, Heinkenszandseweg, Middelburgsestraat, Stoofweg en Sloeweg.
  • Van Heinkenszand naar Goes en vice versa: omleiding via Drieweg, Schoorkenszandweg Bernhardweg Oost, Nieuwe Vierwegen en A58
  • Van ‘s-Heer Arendskerke en Wolphaartsdijk naar Terneuzen / Vlissingen / Bergen op Zoom en vice versa: verkeer wordt omgeleid via de Nieuwe Rijksweg, Deltaweg (A256) en A58.
  • Van ‘s-Heer Arendskerke naar Lewedorp en vice versa: omleiding via Korenweg, Stoofweg, Sloeweg en A58.

Ook voor landbouwverkeer en (brom)fietsers zijn maatregelen ingesteld; kaartjes met omleidingsroutes kunt u hieronder downloaden.

Maatregelen tegen sluipverkeer

Om sluipverkeer tussen Heinkenszand en Goes te voorkomen, geldt tussen 17 april en 4 mei een inrijverbod op de Sint Pietersdijk (met uitzondering van bestemmingsverkeer). Als het nodig is, zal de politie hier handhavend optreden.

Meer weten?

Neem dan contact op met het informatiepunt Sloeweg (N62).
Bel 0118 – 63 12 45 of mail naar [email protected].
Of neem een kijkje op www.zeeland.nl/sloeweg

Lees ook:Werkzaamheden A58!
Lees ook:Aansluitingen A58 open!
Lees ook:Verkeershinder werkzaamheden Sloeweg!
Lees ook:Werk aan Sloeweg en A58!
Lees ook:Wegwerkzaamheden!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>