Wegwerkzaamheden!

werk in uitvoering blog

HEINKENSZAND –  Provincie Zeeland werkt deze en volgende maand aan wegen en fietspaden in de buurt van Heinkenszand en ‘s-Heer Arendskerke. Dit in het kader van het project Sloeweg. Een aantal wegen en fietspaden zijn een periode dicht. Verkeer wordt geadviseerd om de gele borden te volgen.

Er zijn (asfalt)werkzaamheden op de volgende locaties:

Werk aan fietspad langs de Nieuwe Rijksweg (N664) bij ‘s-Heer Arendskerke

Van maandag 12 september tot en met vrijdag 30 september 2016 is het fietspad afgesloten vanwege werkzaamheden. Fietsers en bromfietsers worden omgeleid via de Arendstraat en Oude Rijksweg. Overdag is ook een deel van de rijbaan van de Nieuwe Rijksweg afgezet. Er worden verkeersregelaars ingezet om het verkeer in goede banen te leiden.

Werk aan fietspad langs Drieweg en Postweg (N665) bij Heinkenszand

Van maandag 12 september tot en met vrijdag 30 september 2016 is het fietspad langs de Drieweg en Postweg afgesloten vanwege werkzaamheden. Fietsers en bromfietsers worden omgeleid via Stelledijk.

 

Werk aan parallelweg Drieweg bij Heinkenszand

Van maandag 19 september tot en met vrijdag 30 september 2016 zijn er werkzaamheden aan de parallelweg van de Drieweg. Deze weg ligt tussen de Sint Pietersdijk en de rotonde bij de Drieweg. Het verkeer heeft geen hinder van de werkzaamheden.

Werk aan kruispunt Drieweg en Sint Pietersdijk bij Heinkenszand

Van maandag 19 september tot en met vrijdag 30 september 2016 is het kruispunt Drieweg en de Sint Pietersdijk (N665) bij Heinkenszand afgesloten voor het verkeer vanwege werkzaamheden. Het autoverkeer wordt omgeleid via Drieweg en Grote Dijk. Fietsers en bromfietsers worden omgeleid via Guldenroedestraat, tunnel Stenevate, Kruissewegje en Grote Dijk.

Werk aan Nieuwe Rijksweg (N664) bij ‘s-Heer Arendskerke

Van maandag 26 september tot en met vrijdag 30 september 2016 is de Nieuwe Rijksweg afgesloten voor het verkeer vanwege werkzaamheden. Het verkeer vanuit ‘s-Heer Arendskerke en Eindewege richting Heinkenszand, Middelburg of Vlissingen wordt omgeleid via de Arendstraat, Oude Rijksweg en Noordzakweg. Verkeer vanuit Heinkenszand en Lewedorp richting ‘s-Heer Arendskerke en Eindewege volgen de omleidingsroute Noordzakweg, Oude Rijksweg, Panhoeve en Arendsstraat.

Werk aan Oude Rijksweg bij ‘s-Heer Arendskerke

Van maandag 3 oktober tot en met vrijdag 14 oktober is de Oude Rijksweg bij ‘s-Heer Arendskerke afgesloten voor het verkeer vanwege werkzaamheden. Fietsers en bromfietsers kunnen gebruik blijven maken van het fietspad. Er worden verkeersregelaars ingezet om de (brom)fietsers langs de werkzaamheden te begeleiden. Het verkeer wordt omgeleid via N665, N664 en Arendstraat en vice versa.

Bij slecht weer en/of onvoorziene omstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Lees ook:Stelledijk afgesloten!
Lees ook:Wegafsluiting!
Lees ook:Sloeweg afgesloten!
Lees ook:Stelledijk langer dicht door werkzaamheden!
Lees ook:Werkzaamheden Sloeweg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>