Doorrijden na ongeval!

politiewagen

MIDDELBURG – Op de A58 ter hoogte van Middelburg (golfterrein) is afgelopen donderdag een blauwe Renault Clio in de sloot geraakt. De mogelijke veroorzaker is doorgereden.

Het ongeval is rond 15.10 uur gebeurd. De bestuurder van een zwarte Kia zou de chauffeur van de blauwe Renault Clio gehinderd hebben, waarna het voertuig in een slip terechtkomt en in de sloot beland. De auto is daardoor waarschijnlijk total loss geraakt. Omdat de verklaringen over de oorzaak van het ongeval nogal uiteenlopen en er geen kentekenplaatnummer van de zwarte Kia bekend is, worden meer getuigen gezocht. Vlak voor het ongeval rijdt er een witte auto achter de blauwe Renault Clio.

Bent u getuige geweest van dit ongeval of herkent u zichzelf als de bestuurder van de zwarte Kia? Meld u zich dan via 0900 8844 of kom langs op het bureau Achter de Houttuinen in Middelburg. Uw verklaring kan mogelijk duidelijkheid geven over hoe dit ongeval heeft kunnen gebeuren.

Lees ook:Vrouw rijdt door na aanrijding!
Lees ook:Doorrijden na aanrijding!
Lees ook:Vrouw ziet crimineel met haar auto wegscheuren! Update!
Lees ook:Gewonden bij paardenongeluk!
Lees ook:Dronken sloot in

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>