Ook in Vlissingen Open Monumentendag!

open monumentendag

VLISSINGEN – Ook in de gemeente Vlisingen houden ze  zaterdag 12 september Open Monumentendag. Op deze dag openen verschillende monumenten in Vlissingen hun deuren voor bezoekers. Er zijn diverse activiteiten rond materieel- en immaterieel erfgoed in Vlissingen, Oost-Souburg en Ritthem. Thema dit jaar is ‘Kunst & Ambacht’. Dit jaar is er ook aandacht voor Vlissingen 700 en het Europees jaar van het industrieel erfgoed.

Alle deelnemende monumenten  (PDF, 1.983 KB) zijn op zaterdag 12 september van 10.00 tot 17.00 uur open voor publiek. Op de kaart kunt u alle monumenten vinden en aanklikken voor meer informatie.

Minisymposium Industrieel erfgoed

Eén van de activiteiten die deze dag wordt georganiseerd is een lezing over het Industrieel Erfgoed in Vlissingen. De lezing wordt gehouden van 12.00-13.00 uur in de Trouwzaal van het stadhuis. Spreker is de heer T. Franken.

Zie voor meer informatie de pagina Open Monumentendag 2015.

Lees ook:Open Monumentendag!
Lees ook:Open Monumentendag!
Lees ook:Open Monumentendag!
Lees ook:Open monumentendag ook op Schouwen-Duiveland!
Lees ook:Open monumentendag op Walcheren!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>