Wijzigingsplan Galgenstraat Sint Kruis!

sluis

SLUIS - Burgemeester en wethouders van Sluis maken op grond van de Inspraakverordening gemeente Sluis bekend dat het voorontwerp wijzigingsplan ‘Galgenstraat 1 Sint Kruis’ ter inzage wordt gelegd. Het agrarisch bouwvlak van dit perceel wordt vergroot ten behoeve van de uitbreiding van de hoofdtak intensieve veehouderij.

 Het voorontwerp wijzigingsplan ligt met ingang van 10 september 2015 gedurende zes weken voor iedereen tijdens openingstijden ter inzage in het Klanten Contact Centrum (KCC), Nieuwstraat 22 te Oostburg. De stukken kunt u hieronder raadplegen en zijn ook in te zien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl (identificatienummer: NL.IMRO.1714.wpgalgenstraat1-VO01).

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling een inspraakreactie indienen bij het college van Burgemeester en Wethouders van Sluis, Postbus 27, 4500 AA Oostburg. Voor het indienen van een mondelinge inspraakreactie kan een afspraak worden gemaakt met mevrouw V. Dekker via telefoonnummer 140117.

Te downloaden:

Lees ook:Visiedocument Krachtig verbonden!
Lees ook:Naar Sint Kruis!
Lees ook:Invalide parkeerplaatsen
Lees ook:Nieuwe aansluiting A58!
Lees ook:Verkeersbesluit Sluis!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>