Invalide parkeerplaatsen

invalide parkeerplaats

SLUIS - Burgemeester en wethouders (B&W) van de gemeente Sluis maken bekend dat zij besloten hebben de volgende verkeersmaatregel te nemen.

Een gemeentewoordvoerder: “Bij de ingang van het Family Fun Center (bekend als “Toversluis”) aan de Nieuwstraat 83a te Sluis zijn geen gehandicaptenparkeerplaatsen. Volgens de geldende parkeernorm is er een mogelijkheid voor de aanleg van tenminste vier algemene gehandicaptenparkeerplaatsen. Twee daarvan zouden aangelegd worden bij de entree van het familiegedeelte en twee bij de entree van het casinogedeelte.

Ons inziens zal hierdoor de toegankelijkheid voor gehandicapte bezoekers worden vergroot en de veiligheid van de weggebruiker worden bevorderd.

De verkeersmaatregel wordt ingesteld vanwege het verzekeren van de veiligheid op de weg, het beschermen van weggebruikers en passagiers en de instandhouding van de weg en het waarborgen van de bruikbaarheid daarvan.

Deze bekendmaking inclusief de situatietekening liggen met ingang van 29 november 2017 gedurende zes weken ter inzage in het Klanten Contact Centrum (KCC), Nieuwstraat 22 te Oostburg. De  stukken zijn in te zien elke werkdag van 08.30 uur tot 13.00 uur en op woensdag van 08.30 uur tot 16.00 uur. De stukken staan ook vermeld op de gemeentelijke website: www.gemeentesluis.nl.

Tijdens de periode van ter inzage legging kunnen bezwaren worden ingebracht. Zij moeten worden gericht aan ons college en worden verzonden aan Burgemeester en Wethouders van Sluis, Postbus 27, 4500 AA Oostburg.”

Lees ook:Tijdelijke verkeersmaatregel!
Lees ook:Wijzigingsplan Galgenstraat Sint Kruis!
Lees ook:Visiedocument Krachtig verbonden!
Lees ook:Nieuw verkeersbesluit!
Lees ook:Regels gokken in Sluis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>