Contacta Goes

GOES - Wederom wordt in de Zeelandhallen de bedrijven netwerkbeurs Contacta georganiseerd. Dit keer van 3 tot en met 5 november. Het thema van dit jaar is “Kracht van connecties”.

Het uitgebreide programma kunt u vinden op www.contacta.nl.

Ook de vijf Bevelandse gemeenten zijn weer in een gezamenlijke stand op het Bevelandenplein te vinden. In het kader van het thema ‘connecties’ richten wij zelf onze pijlen in het bijzonder op de werkgelegenheid in onze regio. Reden waarom u in onze stand Bevelandse bedrijven aantreft die op zoek zijn naar personeel. Wij hebben Jan Kees de Jager bereid gevonden spreker te zijn tijdens de Contacta. Houdt u hiervoor de website van Contacta in de gaten.

Zoals gebruikelijk houden wij een borrel voor de Bevelandse bedrijven op woensdagavond 4 november, om 22 uur in onze stand. Als ondernemer  bent u hier van harte voor uitgenodigd.
Heeft u nog geen kaarten voor Contacta? Deze kunt u nog afhalen bij de balie van het gemeentehuis. U kunt ook contact opnemen met de bedrijfscontactfunctionaris van de gemeente, mevrouw Janssen Daalen. Zij kan u voorzien van de code waarmee u zelf een toegangsbewijs kunt downloaden.

Lees ook:Contacta
Lees ook:Omroep Zeeland op Contacta
Lees ook:Ondernemend Zeeuws-Vlaanderen op de Contacta!
Lees ook:Speelvoorzieningen!
Lees ook:Thomas Rau op Contacta in Standplaats Zeeland!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>