Nieuwbouw Oudelande

oudelande

OUDELANDE  - Gemeente Borsele heeft eerder dit jaar,  in samenwerking met R&B Wonen, een enquête uitgezet onder de inwoners van Oudelande om de behoefte te peilen aan nieuwbouwwoningen in zowel de koop-als huursector.  Voor R&B voldeed het aantal reacties niet aan de eis die zij stellen om tot planontwikkeling te komen. Zij zullen het plan voor 5 huurwoningen aan de Vanderbijlparkstraat voorlopig niet verder ontwikkelen. Ook voor de gemeentelijke kavels is momenteel te weinig animo om het kleinschalige nieuwbouwplan Tolhoek II te ontwikkelen. Er zijn echter signalen merkbaar dat de woningmarkt aan het aantrekken is. In de hoop dat die stijgende lijn zich doorzet  wil gemeente Borsele het plan Tolhoek II nog een tweede kans geven. Medio 2014 worden de marktontwikkelingen opnieuw in kaart te gebracht door een nieuwe advertentieronde en het opnieuw benaderen van de eerdere gegadigden. Ook blijft de gemeente aandacht aan het project besteden op woonbeurzen, de gemeentelijke website en via Social Media.  De dorpsraad Oudelande is inmiddels op de hoogte gesteld van deze aanpak.

Voor vragen over Tolhoek II Oudelande of het kenbaar maken van interesse voor bouwmogelijkheden in dit project: Gemeente Borsele, afd. Grond en Economie, tel.0113-238588 of via e-mail: [email protected].

Er zijn echter signalen merkbaar dat de woningmarkt aan het aantrekken is. In de hoop dat die stijgende lijn zich doorzet  wil gemeente Borsele het plan Tolhoek II nog een tweede kans geven door aandacht aan het project te besteden op woonbeurzen, de gemeentelijke website en via Social Media.

Heeft u vragen over het plan Tolhoek II Oudelande of wilt u uw interesse kenbaar maken voor bouwmogelijkheden in dit project: Gemeente Borsele,  afd. Grond en Economie, www.borsele.nl/bouwen&wonen/bouwen/beschikbarebouwgrond,  tel.0113-238588 of via e-mail: [email protected]

Lees ook:Bijeenkomst Oudelande
Lees ook:Borselse Woningmarkt!
Lees ook:Stijgende lijn dienstverlening Borsele
Lees ook:Woningmarkt!
Lees ook:Borselse Woningmarkt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>