Politieteam Verkeer terug naar Kruiningen!

VLISSINGEN – Er vinden de komende twee maanden twee veranderingen plaats in het politiebureau aan het Kruiningse Eindje de Rondte. Het politieteam Kruiningen verhuist naar het teambureau in Goes en het team verkeer neemt haar intrek in het leeggekomen bureau.

Twee basisteams

De voorbereidingen voor deze verhuisbewegingen zijn al een poosje in volle gang en maken deel uit van het huisvestingsplan binnen de eenheid Zeeland – West Brabant. Vanaf 24 november a.s. wordt de dagelijkse politiezorg voor de Oosterschelderegio vanuit de bureaus Goes en Zierikzee efficiënt gecoördineerd. Nieuwe technologische ontwikkelingen maken het mogelijk om dit vanuit deze twee locaties te doen, waardoor er minder politiebureaus nodig zijn. Wel wordt nog gebruik gemaakt van steunpunten in de gemeenten Borsele, Reimerswaal, Schouwen-Duiveland en Noord-Beveland. Deze zijn ondergebracht in de bureaus in Heinkenszand, Kruiningen en Renesse en in het gemeentehuis in Wissenkerke.

Team verkeer

Nadat het politieteam Kruiningen naar Goes verhuisd is, wordt het gebouw vervolgens gebruiksklaar gemaakt voor het team verkeer dat al enkele jaren vanuit krappe noodgebouwen in Nieuw- en Sint Joosland haar werk moet doen. Medio december zal dat team na deze jarenlange omzwerving opnieuw haar intrek nemen in het gebouw aan het Eindje de Rondte.

Wat betekent dit voor u?

De wijkagenten en de noodhulpdienst blijven gewoon in uw buurt aan het werk. Ook blijven evenveel politiemensen in de wijk werkzaam. Om hun werk te kunnen doen beschikken zij over werkplekken in het bureau Kruiningen. Dat betekent dat daar nog steeds op afspraak gesprekken met burgers kunnen plaatsvinden. Het enige verschil is dat deze agenten hun werkzaamheden starten en eindigen vanuit het bureau Goes aan de Valckeslotlaan 6.

Hoe kunt u aangifte doen?

Ook daarin verandert niets. U kunt in veel gevallen kiezen voor aangifte doen via internet of de telefoon. Of agenten nemen ter plaatse, bij u thuis of op het bureau de aangifte op. Op www.politie.nl/aangifte staat precies hoe u aangifte kunt doen.

Lees ook:Aangifte via 3D-aangifteloket!
Lees ook:Vandalen hangen pop op in kerktoren Kruiningen!
Lees ook:Gemeentehuis van Reimerswaal in de steigers!
Lees ook:Vanwege verbouwing gemeentehuis Reimerswaal: maak een afspraak!
Lees ook:Agenten in gemeentehuis!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>