“Biobased Inkopen: Zo doe je dat!”

MIDDELBURG – De Provincie Zeeland gaat in 2016 bij alle inkoop- en aanbestedingstrajecten leveranciers stimuleren om op zoek te gaan naar biobased producten om de transitie naar een low carbon economie te versnellen.

Op donderdag 21 januari presenteert de Provincie Zeeland hoe zij biobased inkopen aan politiek bestuurders, inkopers en leveranciers van biobased producten. De bijeenkomst heeft tot doel om biobased inkopen te stimuleren en om de meerwaarde van biobased producten beter zichtbaar te maken.

Voorafgaand aan deze bijeenkomst worden biobased producten geëxposeerd in de kloostergangen van de Abdij. De expositie is op 21 januari 2016 vrij toegankelijk van 12.00 – 13.30 uur.

Lees ook:Biobased Inkopen: Zo doe je dat!
Lees ook:Biobased inkopen!
Lees ook:KoopWijsPrijs voor Zeeland?
Lees ook:120.000 euro voor Biobased Infra!
Lees ook:Zeeuwse nieuwjaarsreceptie!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>