Roze in blauw!

regenboogvlag

VLISSINGEN - Vlissingen was afgelopen donderdag gastheer voor de lancering van Roze in Blauw Zeeland/­West-Brabant. Een woordvoerder: “In het stadhuis hebben de coördinatoren Mireille Lamper en Richard Vrins de werk­zaamheden van de taakgroep Roze in Blauw binnen de politieregio toegelicht. Roze in Blauw wordt vormgegeven door politiemensen die gespecialiseerd zijn in onderwerpen die te maken hebben met LHBT [lesbisch, homoseksueel, biseksueel en transgender].

Meldpunt

Roze in Blauw is een meld­punt binnen de politie-organisatie. Maar Roze in Blauw wordt ook ingeschakeld bij meldingen/aan­giften van inwo­ners bij LHBT-incidenten [in de woonomgeving, uitgaansgebieden, ontmoetings­plaat­sen], bij vijande­lijk­heden, maar ook bij geweld en afpersing in date of chat. De aanpak van LHBT-belediging, intimida­tie of discriminatie is de laatste pijler in de aanpak.”

Roze in Blauw Zeeland/West-Brabant is bereikbaar via 0900-8844, [email protected], politie.nl en via Facebook.

Lees ook:Politie via WhatsApp!
Lees ook:Veel meldingen over brandjes en ander Oud & Nieuw rottigheid: 23 arrestaties!
Lees ook:Jaarwisseling: geen grote calamiteiten!
Lees ook:Benoeming politieleiding!
Lees ook:Middelburg uit de kast….!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>