ADRZ krijg Spataderkeurmerk!

adrz

GOES - Het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis heeft het Spataderkeurmerk 2015 gekregen. Om het Spataderkeurmerk te krijgen, moeten ziekenhuizen voldoen aan strenge eisen. De criteria zijn tot stand gekomen in nauwe samenwerking met beroepsgroepen van dermatologen, vaatchirurgen en vaatlaboranten. De hart&Vaatgroep, die het keurmerk heeft toegekend, wil met het Spataderkeurmerk bijdragen aan goede kwaliteit van behandeling van spataders in Nederland.

Het spataderkeurmerk wordt al enkele jaren achtereen toegekend aan het ADRZ. Het is één van de vele keurmerken die het ziekenhuis ontvangt van patiëntenverenigingen. Het ADRZheeft bijvoorbeeld ook het keurmerk prostaatkanker, het roze lintje van de BorstkankerVereniging Nederland, de maximale vijf sterren voor slaapapneu van de Apneuvereniging, de patiëntenwijzer darm- en blaaskanker en het keurmerk van de Nederlandse Stomavereniging en een bronzen smiley voor de SEH.

Patiënten en verwijzers kunnen op www.hartenvaatgroep.nl/kiesuwvaatzorgzien welke ziekenhuizen en zelfstandige behandelcentra het Spataderkeurmerk toegekend krijgen.

Lees ook:ADRZ krijgt Spataderkeurmerk 2016!
Lees ook:Spataderkeurmerk ADRZ!
Lees ook:ADRZ krijgt opnieuw Vaatkeurmerk!
Lees ook:Admiraal De Ruyter Ziekenhuis blij met stijging in AD top 100
Lees ook:ADRZ krijgt roze lintje voor patiëntgerichte borstkankerzorg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>