Subsidie voor (ver)nieuwe(nde) initiatieven!

eurobiljetten

TERNEUZEN - Ondernemersverenigingen en -stichtingen uit de gemeente Terneuzen kunnen subsidie aanvragen voor (ver)nieuwe(nde) initiatieven. Er is maximaal 10.000 euro te verdelen voor alle aanvragen. Aanvragen kunnen tot 1 maart 2016 worden ingediend.

Het college van Burgemeester en Wethouders heeft besloten om een subsidieregeling voor ondernemers in te stellen voor het jaar 2016. Het college wil hiermee de economische positie van het bedrijfsleven in de kernen bevorderen. Het is de bedoeling dat de initiatieven de ondernemers begeleiden en ondersteunen in deze voor het midden- en kleinbedrijf moeilijke tijden.

Voorwaarden
Aan de subsidie zijn criteria en voorwaarden verbonden. Een van de voorwaarden is dat de aanvrager een ondernemersvereniging of -stichting moet zijn. Als een van de criteria geldt dat de voorstellen vernieuwend moeten zijn. De subsidie wordt niet verstrekt voor al bestaande initiatieven.

Indienen
De voorstellen kunnen per e-mail worden ingediend via [email protected]. Hier kunnen ook de ‘criteria en voorwaarden’ behorende bij de subsidieregeling worden opgevraagd. Meer informatie is ook te vinden op de website van de gemeente http://www.terneuzen.nl/Ondernemers/Subsidies.
Vóór 1 april 2016 krijgen de ondernemersverenigingen en -stichtingen te horen of de subsidie wordt toegekend.

Lees ook:Subsidie voor vier ondernemers-initiatieven!
Lees ook:Subsidie voor aanpak particuliere woningen!
Lees ook:Subsidie energiebesparing eigen huis voor eigenaar – bewoners bijna vol
Lees ook:720.000 euro voor visserijgebieden!
Lees ook:Subsidie Provinciale Impuls Wonen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>