Subsidie energiebesparing eigen huis voor eigenaar – bewoners bijna vol

euromunten goede versie

HULST – Naar verwachting is de subsidie voor eigenaar-bewoners binnen enkele weken op. Eigenaar-bewoners kunnen nog wel een aanvraag indienen.

Als het subsidiebudget voor eigenaar-bewoners helemaal is aangevraagd, sluit de subsidieregeling. Vanaf dat moment kunnen er geen aanvragen via de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (hierna: RVO) worden ingediend. Subsidieverlener RVO laat iets meer aanvragen toe dan er budget is, omdat bij de beoordeling nog subsidieaanvragen zullen afvallen.

Behandeling van een aanvraag.
De subsidieaanvragen worden op volgorde van binnenkomst beoordeeld.

Aanvragen die volledig en correct zijn ingevuld (en voldoen aan alle voorwaarden) krijgen subsidie, tenzij het beschikbare subsidiebedrag al volledig toegekend is aan eerder binnengekomen aanvragen. Er is dus alsnog een kleine kans dat late aanvragers alsnog pech hebben.

Bij aanvragen die niet volledig of correct zijn, krijgt de aanvrager hierover bericht. Zij krijgen de kans om een vernieuwde aanvraag in te dienen. Deze komt dan onderop de stapel en wordt als laatste beoordeeld. Deze aanvragen lopen een grotere kans dat het subsidiebudget dan is uitgeput. Het is daarom verstandig om het aanvraagformulier goed te lezen en compleet in te vullen.

Iedereen krijgt binnen 13 weken na hun aanvraag te horen of de subsidie kan worden toegekend.

Meer informatie over het aanvragen van de subsidie: http://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/subsidie-energiebesparing-eigen-huis

 

Lees ook:Subsidie voor Energieke Samenleving!
Lees ook:Subsidie Energieke Samenleving Zeeland!
Lees ook:Subsidie in Middelburg aanvragen voor 2014!
Lees ook:Subsidie Provinciale Impuls Wonen!
Lees ook:Subsidie Energieke Samenleving Zeeland!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>