Groenendijk Kloosterzande afgesloten!

wegafsluiting

KLOOSTERZANDE – Op de hoek Groenendijk – Hulsterweg in Kloosterzande wordt op de voormalige locatie van Aardappelhandel Rijk nieuw woonwijkje gerealiseerd. In totaal komen hier een veertigtal woningen. In verband met de realisatie van dit plan moeten er ter plaatse rioolwerken worden uitgevoerd. Hiervoor is het noodzakelijk de Groenendijk te Kloosterzande ter plaatse tijdelijk af te sluiten voor het verkeer.

Op donderdag 18 februari 2016 wordt gestart met de werkzaamheden. Er wordt een rioolleiding voor regenwater aangelegd tussen de nieuwe wijk en de sloten aan de overkant van de straat. Na realisatie van dit riool wordt het asfalt ter plaatse hersteld. Naar verwachting nemen de werken tot circa vrijdag 26 februari 2016 in beslag. Tijdens de werken wordt het gedeelte van de Groenendijk gelegen tussen de Hulsterweg en de Karel Doormanstraat afgesloten voor het doorgaande verkeer.

Het verkeer wordt tijdens de werkzaamheden ter plaatse omgeleid.

Lees ook:Groenendijk Kloosterzande afgesloten!
Lees ook:Kruising Kloosterzande afgesloten!
Lees ook:Wegafsluiting Kloosterzande
Lees ook:2e riooldefect Kloosterzande!
Lees ook:Werk aan fietspad!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>