Bedrijfsongeval Sluiskil! UPDATE

ambulance 1

SLUISKIL – Zoals gemeld op Zeeland.Blog is er afgelopen vrijdagavond bij een bedrijfsongeval aan de Oostkade in Sluiskil een man gewond geraakt.

Het incident gebeurde rond 20.00 uur. De hulpverleningsdiensten kregen een melding dat een man met zijn arm bekneld zou zitten tussen de rollen van een transportband. Politie, brandweer en ambulancedienst rukten uit om hulp te verlenen aan het slachtoffer, welke zich bevond op 25 meter hoogte.

Ziekenhuis

De brandweer zette een hoogwerker in om het slachtoffer naar beneden te halen. De inwoner uit Hulst (leeftijd nog onbekend) is met ernstig letsel aan zijn arm met een ambulance naar het ziekenhuis in Gent gebracht.

Inspectie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Agenten hebben een eerste onderzoek ingesteld en de Inspectie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (voorheen arbeidsinspectie) in kennis gesteld.

Lees ook:Gewonde bedrijfsongeval!
Lees ook:Man dreigt van brug af te springen!
Lees ook:Patient door brandweer uit huis gehaald!
Lees ook:Brand in flatwoning Terneuzen!
Lees ook:Bestuurder rijdt tegen verkeerspaal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>