Sloeweg: Heinkenzandseweg bij ‘s-Heerenhoek dicht!

wegafsluiting

‘s-HEERENHOEK – Aan de aansluiting Molendijk met de Sloeweg wordt de komende maanden druk gewerkt. . Zo wordt alvast de rotonde gerealiseerd aan de kant van ‘s-Heerenhoek. Hiervoor is een deel van de Heinkenszandseweg bij ‘s-Heerenhoek van maandag 21 maart (7.00 uur) tot en met vrijdag 25 maart 2016 (19.00 uur) dicht voor het autoverkeer. Het verkeer wordt geadviseerd de gele borden te volgen.

Omleidingsroutes motorvoertuigen

  • Van ‘s-Heerenhoek richting Heinkenszand volg letter V: verkeer wordt omgeleid via Middelburgsestraat / Stooflaan (N667), Sloeweg (N62), A58, Afrit 36 bij Heinkenszand, Drieweg (N665) en Heinkenszandseweg (N667)
  • Van Heinkenszand richting ‘s-Heerenhoek volg letter H: verkeer wordt omgeleid via Heinkenszandseweg (N667), Drieweg (N665), Afrit 36 bij Heinkenszand, A58, Sloeweg (N62), Stooflaan / Middelburgsestraat (N667)

De Heinkenzandseweg is dicht voor het autoverkeer tussen de rotonde ‘s-Heerenhoek en de rotonde bij het tankstation. Hulpdiensten, (brom)fietsers en wandelaars kunnen wel passeren. Woningen en bedrijven blijven tijdens de werkzaamheden bereikbaar. Daarnaast wordt de route van bus tijdens deze periode omgeleid.

Werkzaamheden

Er wordt gewerkt aan het deel van de Heinkenzandseweg tussen de Molendijk en de Nassauweg. De nieuwe rotonde wordt aangesloten op de bestaande weg. Hiervoor zijn er verschillende grond- en asfaltwerkzaamheden. Vervolgens wordt de wegbelijning aangebracht en worden openbare verlichting en verkeersborden geplaatst. Na 25 maart 2016 rijdt het verkeer over het nieuwe weggedeelte en de rotonde.

Bij slecht weer en / of andere onvoorziene omstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Lees ook:Sloeweg afgesloten!
Lees ook:Afslag Sloeweg richting Lewedorp dicht!
Lees ook:Verbreding Sloeweg!
Lees ook:A58 dicht!
Lees ook:Wegafsluiting!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>