Dodelijk ongeval! UPDATE

lijkwagen 2

KRUININGEN –  Een 24-jarige man uit Krabbendijke is zoals gemeld afgelopen vrijdagavond in Kruiningen om het leven gekomen bij een verkeersongeval. De automobilist reed door onbekende oorzaak tegen een boom.

Het ongeval vond plaats rond 21.10 uur op de Olzendedijk. Direct na de melding zijn de hulpdiensten naar de plaats van het ongeval gegaan. Ook een traumahelikopter is hierbij ingezet. Brandweermensen hebben het slachtoffer uit de auto bevrijd. De medisch specialisten konden helaas niets meer betekenen voor het slachtoffer. De man is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden.

Getuigen

De verkeersongevallenanalisten van de politie deden onderzoek naar de toedracht van het vermoedelijk eenzijdige ongeval. De weg werd hiervoor tijdelijk afgesloten. De politie wil graag in contact komen met mensen die getuigen zijn geweest van het ongeval. Informatie kunt u doorgeven via 0900-8844.

Lees ook:Fietsster overleden na verkeersongeval!
Lees ook:Bromfietser dodelijk verongelukt
Lees ook:Dode en 3 zwaargewonden bij ongeluk!
Lees ook:Fietster dodelijk verongelukt!
Lees ook:Meisje overleden na ongeval

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>