Glijbaan heropend!

duim omhoog

VLISSINGEN – De glijbaan op het Badstrand in Vlissingen is sinds afgelopen woensdagmiddag weer open. Met het Paasweekend in aantocht kunnen kinderen én volwassenen via de glijbaan naar het Badstrand.

Maatregelen

In 2015 werd de glijbaan in gebruik genomen, maar kort daarna weer gesloten. De glijbaan en trap bleken als geheel niet veilig genoeg. Hiervoor zijn extra maatregelen getroffen. Zo is er een veiligheidshekje boven de glijbaan geplaatst, extra zand neergelegd onderaan de glijbaan en wordt de glijbaan afgesloten bij extreem hoog water. We vragen ouders om kleine kindjes te begeleiden, omdat zij qua gewicht licht zijn en daardoor sneller van de glijbaan gaan.

Certificaat

Het officiële certificaat van goedkeuring is inmiddels binnen. Iedereen nu gebruikmaken van deze bijzondere manier om op het Badstrand te komen.

Lees ook:Glijbaan Badstrand goedgekeurd!
Lees ook:Vlissingse boulevard-glijbaan nog steeds gesloten!
Lees ook:Glijbaan dicht vanwege strandcross
Lees ook:Vlissingse glijbaan is al op de Boulevard!
Lees ook:Glijbaan Badstrand

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>