Werkzaamheden Het Heem Breskens!

werk in uitvoering blog

BRESKENS - De werkzaamheden in Het Heem in Breskens zijn zover gevorderd dat de eerste asfaltfase nadert. Het asfalteren wordt in drie fases uitgevoerd.

De eerste fase omvatte het aanbrengen van de onderlaag en de tussenlaag vanaf de ingang aan de Langeweg tot de kruising bij woning nummer Het Heem 20, inclusief de aangelegen zijhofjes (zie grijze streep op situatietekening).

De asfalteringswerkzaamheden werden onlangs uitgevoerd.

  • Fase 2 en Fase 3 (mei 2016)

De tweede fase van de asfaltwerkzaamheden betreft het aanbrengen van de resterende onderlaag en tussenlaag op de pleinen, huisnummers 27 t/m 38 en 39 t/m 50 met de toeleidende wegen.

In de derde fase wordt de toplaag aangebracht. Ook bij het aanbrengen van de toplaag is gedurende de werkzaamheden geen verkeer in Het Heem mogelijk.

Vooralsnog is de tweede fase gepland op woensdag 4 mei 2016 en de derde fase op 17 mei 2016. Hierover volgt te zijner tijd meer informatie.

Bewoners van Het Heem zijn over de werkzaamheden reeds schriftelijk geïnformeerd.

Afgelopen periode waren de weersomstandigheden dermate slecht dat de uitvoering van de werkzaamheden in Het Heem veel overlast hebben opgeleverd, wij begrijpen dat dit hinderlijk is en proberen deze overlast uiteraard tot een minimum te beperken.

Lees ook:Werkzaamheden Middelburg!
Lees ook:Werkzaamheden Driewegenhof!
Lees ook:Rioolwerkzaamheden Weyevlietweg/Westerzicht in Vlissingen!
Lees ook:Herinrichting Vlissingse boulevards gestart….
Lees ook:Reconstructie Buys Ballotstraat/Patijnweg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>