Certificaten cursisten Politiek Actief!

kapelle blog

KAPELLE – Burgemeester Anton Stapelkamp van de gemeente Kapelle reikt dinsdag 5 april certificaten uit aan de deelnemers aan de cursus Politiek Actief. Dit gebeurt aan het begin van de raadsvergadering in de raadszaal van het gemeentehuis te Kapelle. Als afronding van de cursus, verzorgd door ProDemos, wonen alle deelnemers een raadsvergadering bij.

Ook de tweede cursus Politiek Actief was een groot succes. De 29 deelnemers waren erg enthousiast over de cursusleiders en de inhoud en leergierig. Er werd kennisgemaakt met de werkwijze van de gemeenteraad en het college, er waren ontmoetingen met raadsleden, twee lobbyisten en een debattrainer leerden de fijne kneepjes van het vak en ook de gemeentefinanciën kwamen aan bod. Verder is er na afloop van deze cursus voor belangstellenden, de gelegenheid geboden om nader kennis te maken met een raadsfractie van de gemeente Kapelle.

Bij voldoende animo komt er mogelijk een derde cursus. Voor aanmeldingen en/of vragen kan men terecht bij de griffier, mevrouw J. Chamalaun ([email protected]).

 

Lees ook:Politiek actief!
Lees ook:Nogmaals cursus Politiek Actief!
Lees ook:Vlissingers leren meer over politiek
Lees ook:Politiek Actief?!?
Lees ook:Gratis cursus Politiek Actief!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>