Proef verruiming openingstijden horeca!

bier tappen

MIDDELBURG – In navolging van het overleg met de horecabedrijven heeft de gemeente een informatiebijeenkomst gehouden met bewoners over de proef met de verruiming van openingstijden horecabedrijven. De bijeenkomst vond plaats op 29 maart in Poppodium de Spot.

De gemeenteraad besloot 25 januari, dat zij horecabedrijven toestaat om bij wijze van proef de openingstijden te verruimen van 2.00 tot 3.00 uur ’s nachts. De proef duurt 6 maanden.

De bezoekers van de informatieavond ontvangen het verslag (pdf, 135 kB) per e-mail. Op 17 mei wil burgemeester Bergmann aan de commissie Algemeen Bestuur vertellen hoe hij de proef wil vormgeven met alle thema’s die op de informatieavond besproken zijn. Bewoners hebben daar spreekrecht. Mocht het nodig zijn dan kan de raad in zijn vergadering van 23 mei een besluit nemen. De proef kan dan in juni beginnen.

Lees ook:Informatieavond proef verruiming openingstijden horeca!
Lees ook:Sluitingstijden horeca Middelburg!
Lees ook:Openingstijden Middelburgse horeca!
Lees ook:Overstag-kadernota Maatschappelijke voorzieningen!
Lees ook:AMAC-terrein!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>