Informatieavond zonnepanelen!

zonnepanelen-blog

TERNEUZEN – De Zeeuwse Milieufederatie en Zeeuwind houden dinsdagavond 19 april in het stadhuis van Terneuzen een informatiebijeenkomst over zonnepanelen. Het programma begint om 20.00 uur. Vooraf aanmelden voor deze bijeenkomst is verplicht en kan via de website www.hetzoneffect.nl.

Het Zon Effect is een collectieve inkoopactie van zonnepanelen voor particulieren van de ZMf en Zeeuwind. Tijdens de informatiebijeenkomst geven zij meer informatie over zonne-energie en over het aanschaffen van zonnepanelen. Men kan kiezen uit blauwe panelen of zwarte zonnepanelen, met volledige installatie of doe-het-zelf pakketten. De leverancier is aanwezig en uiteraard is er voldoende ruimte om persoonlijke zonne-vragen te stellen. De avond duurt tot 22.00 uur.

Het Zon Effect 2016 in Zeeland
De afgelopen vier jaar heeft Het Zon Effect ervoor gezorgd dat er in heel Zeeland 23.000 zonnepanelen op 2.000 daken zijn geïnstalleerd, met een totale opbrengst van 5,8 MW elektriciteit. Dat is 16,4% van het totale vermogen van zonnepanelen in Zeeland.

De gezamenlijke inkoopactie van Het Zon Effect loopt tot en met 10 juni 2016. Daarnaast organiseert Het Zon Effect dit jaar weer een wedstrijd waarbij vrijetijdsverenigingen gratis zonnepanelen kunnen winnen.

Meer informatie is te vinden op www.hetzoneffect.nl.

Lees ook:Informatieavond zonnepanelen!
Lees ook:Informatieavond zonnepanelen!
Lees ook:Informatieavond zonnepanelen!
Lees ook:Bijeenkomst zonnepanelen!
Lees ook:Info over zonnepanelen!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Informatieavond zonnepanelen!

  1. Peter Segaar / Polder PV

    Er zijn net nieuwe cijfers bij Klimaatmonitor bekend gemaakt, zie mijn analyse van 18 april jl. Zonder iets “af te willen doen” aan de grote impact van de vier eerdere ZE acties, is wat het PV vermogen in Zeeland betreft (momenteel bij Klimaatmonitor 52,5 MWp, eind 2015) het aandeel van genoemde 5,8 MWp inmiddels op 11,0% beland. Wat het aantal (geregistreerde) adressen met zonnepanelen betreft is het een zonder meer respectabele (bijna) 16%. Ga vooral zo door. De capaciteits-ontwikkeling zal steeds meer mede gedragen worden door de grote daken, die meestal vanuit de SDE regelingen worden gesubsidieerd.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>