Takendiscussie Middelburg!

middelburg kentaken discussie

MIDDELBURG – Hoe ziet u de toekomst van de gemeente Middelburg? Welke taken verrichten wij nog wel en welke niet meer? Kunnen taken ook anders en door anderen worden georganiseerd en hoe dan? Wat vindt u hierin belangrijk? Wat kunt u hieraan bijdragen? Wij zijn benieuwd naar uw mening!

De gemeente Middelburg bezint zich op haar toekomstige rol in een veranderende samenleving. Een samenleving waar zelfredzaamheid en participatie een grotere rol innemen. Een visiedocument is in samenspraak met raadsleden en inwoners opgesteld en voorbereidend werk is verricht. Dit visiedocument (pdf, 1,4 MB) is te vinden op www.middelburg.nl/takendiscussie. De eerste taken die de gemeente onder de loep gaat nemen zijn onder meer kunst en cultuur, sport, onderwijs, vastgoed en economische aangelegenheden. Binnenkort vinden gesprekken plaats met de mensen die dit direct aangaat.

Uiteraard horen we ook graag de mening van alle inwoners van de gemeente. De komende weken ziet u op de Facebookpagina van de gemeente Middelburgonderwerpen voorbij komen. U kunt dan uw mening en ideeën geven. U kunt uw mening ook kenbaar maken door te bellen naar 14 0118 en vragen naar de contactpersoon takendiscussie. Op de Facebookpagina komt ook te staan wanneer het chatuur met de wethouder en medewerkers van de gemeente plaatsvindt.

Lees ook:Takendiscussie: onderwijs en opgroeien!
Lees ook:Takendiscussie: onderwijs en opgroeien!
Lees ook:Burgerpeiling
Lees ook:Familiedag Vlissingse kermis
Lees ook:Resultaten inwonerpanel: horecabeleid!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>