Rapport commissie Balkenende!

jan-peter balkenende

MIDDELBURG – De commissie Structuurversterking en Werkgelegenheid (commissie Balkenende) presenteert donderdag 2 juni haar rapport aan minister Henk Kamp van Economische Zaken en Commissaris van de Koning Han Polman in Den Haag.

Deze commissie deed de afgelopen maanden onafhankelijk onderzoek naar de mogelijkheden om de economische structuur en werkgelegenheid in Zeeland te versterken. De commissie ging in december 2015 aan de slag en voerde gesprekken met betrokkenen in en buiten Zeeland. Ook analyseerde ze onderzoeken en rapporten die al eerder zijn verschenen en raakvlakken hebben met structuurversterking en werkgelegenheid. Inwoners konden de afgelopen maanden suggesties voor de commissie insturen via een reactieformulier op onze site. In totaal zijn ruim 50 formulieren ingestuurd en zijn vele brieven en mailtjes naar het secretariaat van de commissie verzonden. Jan Peter Balkenende is voorzitter van de commissie. De aanbevelingen van de commissie zullen o.a. worden verwerkt in de nieuwe provinciale Economische Agenda 2.0. Meer informatie vindt u bij de commissie structuurversterking en werkgelegenheid Zeeland.

Lees ook:Miljoenen voor Zeeland
Lees ook:Ex-Zeeuw Balkenende aan ‘t werk bij ons!
Lees ook:Economic Board Zeeland
Lees ook:Euregio Scheldemond benoemt kansen van de grens!
Lees ook:Euregio Scheldemond benoemt kansen van de grens!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>