Meisje (10) dodelijk verongelukt!

lijkwagen 1

GRIJPSKERKE – Op het fietspad langs de Middelburgseweg in Grijpskerke ontstond woensdag een aanrijding tussen een fietsster en een bromfietser. Het ongeval gebeurde rond 8.15 uur. Politie, brandweer en ambulancedienst ging met spoed naar de kruising met de Poppendamseweg. Ook de traumahelikopter kwam naar de plaats van het incident. Het 10-jarige meisje uit Grijpskerke overleed ter plaatse. De 17-jarige bromfietser uit Goes raakte licht gewond.

Politieonderzoek

Het meisje fietste richting Middelburg en kwam frontaal in aanrijding met de bromfietser. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval. De bestuurder van de bromfiets is op het politiebureau verhoord.

Hebt u informatie of zoekt u hulp?

De politie is nog op zoek naar mensen die iets meer weten over het ernstige ongeval. Hebt u meer informatie? Of zit u nog met vragen en wilt u met de politie praten? Bel dan: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 -1220 7006.

Lees ook:Gewonde achtergelaten!
Lees ook:Wielrenner dodelijk verongelukt!
Lees ook:Veroorzakers crash op de vlucht!
Lees ook:Auto en bromfiets crashen in Middelburg!
Lees ook:Bromfietser ernstig gewond!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>