Bijna géén spinazie! UPDATE

100_5672

KOUDEKERKE – Vanwege het slechte weer de afgelopen periode is er amper spinazie verkrijgbaar in het Zeeuwse.  Ik  was de laatste dagen volop op spinaziejacht, maar elke keer is er ‘Nee’ verkocht aan mij. Bij de Vlissingse Lidl en ook bij Emté. ook het groenteboertje in de boerenschuur even buiten Koudekerke heeft het niet.

“Vanwege de regen van de laatste tijd is menigeen oogst mislukt”, laat een medewerker van de Koudekerkse Emté mij vrijdag weten. Een dag eerder kreeg ik hetzelfde signaal bij de Lidl. Bij Hans Vers in het Vlissingse Paauwenburg hebbben ze wel spinazie. Dat komt doordat die afkomstig is waar de oogst door het slechte weer niet helemaal is verwoest. Al is die wel behoorlijk aan de prijs. 1,250 kilo 495.- euro. Nog geen week later dezelfde hoeveelheid aanzienlijk duurder bij Hans Vers: 7,00 euro. Gelukkig wel heel lekker.

100_5671

Lees ook:‘De Burgerij’ nieuw buurthuis in Paauwenburg
Lees ook:’s Avonds niet afrekenen met euro’s in supermarkten na overvallen
Lees ook:Steeds meer Zeeuwen vegen hun eigen (sneeuw)straatje schoon!
Lees ook:Koningsdag Vlissingen
Lees ook:Alcoholcontroles!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>