Koningsdag Vlissingen

VLISSINGEN – Koningsdag is donderdag 27 april. Ook dit jaar is er weer een Vlissingse vrijmarkt tot 16.00 uur. Door de hele binnenstad vindt u kleedjes en kramen met daarop de leukste koopjes. U kunt ook zelf spullen verkopen op de vrijmarkt. Alle informatie vindt u in de bijgevoegde folder.

Waar mag ik zitten?

Op het kaartje ziet u precies op welke plekken u welk/niet mag zitten en waar de afvalbakken staan waar u na afloop afval in kwijt kunt.

Geen Koningsdag Paauwenburg

De traditionele Koningsdag van de wijkraad Paauwenburg gaat dit jaar helaas niet door. Er zijn onvoldoende vrijwilligers beschikbaar en het wijkcentrum Paauwenburg is nog niet operationeel. De wijkraad is op zoek naar vrijwilligers voor allerlei activiteiten. Belangstelling? Naam dan contact op met secretaris Albert Verhage tel. 0118- 461148.

 

 

 

 

Downloads
Vrijmarkt_Koningsdag_2017__folder.pdf (PDF, 1.423 KB)
poster_koningsdag_2017_Souburg.jpg (PDF, 790 KB)
Koningsdag_Bossenburgh.jpg (PDF, 135 KB)
Programma_Ritthem.pdf (PDF, 294 KB)

Lees ook:Vrijmarkt Koningsdag
Lees ook:Paauwenburgse bollen krijgen kleur
Lees ook:‘De Burgerij’ nieuw buurthuis in Paauwenburg
Lees ook:Koningsdag!
Lees ook:Vlissingse Koningsdag!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>