Geld verdienen en kamperen tegelijk in Zeeland!

portemonnee

CADZAND-BAD - Nu het schooljaar echt achter de rug is, breekt de periode van vakantiewerk aan. Een mooie tijd voor jongeren om wat bij te verdienen. Om deze periode naast nuttig ook gewoon heel leuk te maken, kunnen jongeren bij Tempo-Team hun vakantiewerk in Zeeland combineren met kamperen. Jongeren overnachten tijdens het vakantiewerk op een camping in de buurt van de vakantiebaan, op kosten van Tempo-Team. In Zeeland hebben jongeren de grootse kans op een vakantiebaan in de branches Transport, Facility management of Horeca.

Aan de Zeeuwse kust kunnen jongeren werken op campings, maar er is ook vraag naar productiemedewerkers en commercieel medewerkers. Verder van huis aan de slag? Vacatures voor vakantiewerk zijn te vinden in heel Nederland. In Tilburg en omstreken, nabij Venlo of in de omgeving Zwolle kamperen jongeren tijdens hun werkvakantie. Verder is er vraag naar vakantiekrachten tijdens diverse zomerse festivals in omgeving Amsterdam. Tijdens de werkvakantie kunnen jongeren genieten van de omgeving en de toerist uithangen in eigen land. Jongeren die werk en privé iets meer willen scheiden, kunnen ook “gewoon” aan het werk in hun eigen omgeving en thuis slapen.

Van vakantiewerk naar werkvakantie
Overdag werken en in de avonduren met (nieuwe) vakantievrienden chillen voor de tent. Jongeren vieren op deze manier vakantie en verdienen een leuk zakcentje. Het verdiende salaris zetten jongeren vooral op hun spaarrekening (60%) of geven ze uit aan kleding (41%), uitgaan (29%) en studie (20%)*. Vind via werkvakantie.tempo-team.nl een overzicht van alle vacatures.

*Dit blijkt uit onderzoek van Ruigrok NetPanel in opdracht van Tempo-Team onder jongeren.

Lees ook:Vacatures Zeeuwse Zorg nemen toe
Lees ook:Jongeren helpen bij zoeken naar werk!
Lees ook:De Wet Werk en Bijstand is veranderd!
Lees ook:Opleidingstrajecten UWV
Lees ook:Werkeloosheid Zeeland neemt klein beetje af

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>